WebDivision AB

WebDivision AB

SEO Byrå med fokus på internetmarknadsföring

Välkomna till oss!

I närheten av Jönköping, närmare bestämt i Nässjö hittar ni ett gäng som brinner för sökmotoroptimering och marknadsföring på internet. WebDivision Sverige AB startade 2007 och arbetar med att hjälpa företag att förbättra sin synlighet på Google och på så vis få nya affärer och fler kontakter. Vi har hjälpt över 300 kunder att få topplaceringar på Google med hjälp av sökmotoroptimering och annonsering via Google. Vi har mer än 10 år i branschen och har genom åren samlat på oss stor erfarenhet och kunskap av hur man som företag får lönsamhet genom sökoptimering på Google.

Våra kunder är små och medelstora företag som vill nå ut på den svenska marknaden. Vi hjälper allt från e-handlare och tjänsteföretag som vill nå hela Sverige till det lite mindre företaget som exempelvis vill nå ut i Jönköping med omnejd. Vi har kontor på Postgatan 7 i centrala Nässjö, är ni er i närheten är ni varmt välkomna in på en kaffe och lite Google-snack!

Kostnadsfri Offert

Vill ni också få nya kunder genom Google? Fyll i formuläret redan idag så skickar vi en kostnadsfri offert!

Lars Philipson
Lars PhilipsonVD
lars.philipson@webdivision.se
tel 0380-127 01

”Sedan vi startade företaget vintern 2007 har vi samlat på oss mycket erfarenhet och nya lärdomar. Jag tror att mycket av vår framgång har berott på att vi har tagit till oss av de åsikter kunderna har haft, det handlar i slutändan alltid om vad kunden vill ha och därför tror jag detta är jätteviktigt. Vi har alltid försökt att vara flexibla och ha ett personligt bemötande, kunden ska känna att de inte bara är ”en i mängden” vilket man tyvärr ofta får känslan av hos många lite större bolag.”

Daniel Holst
Daniel HolstSälj & Marknad
daniel.holst@webdivision.se
tel 0380-127 03

”Det som är en sanning denna vecka behöver inte vara det under nästa, tekniken, internet och Google förändras hela tiden. Att få jobba med något så dynamiskt som Google är riktigt spännande och utmanande. Google är idag Sveriges största köpkanal för både företag och konsumenter vilket jag också tycker märks tydligt för de företag vi hjälper. Vi fångar upp deras kunder när de redan har ett intresse, det är inte många andra kanaler där du har den möjligheten”

Tim Peters
Tim PetersSäljare
tim.peters@webdivision.se
tel 0380-127 09
Johan Kingsepp
Johan KingseppServicekoordinator
johan.kingsepp@webdivision.se
tel 0380-127 04
Greger Lägersten
Greger LägerstenSEO Tekniker
greger.lagersten@webdivision.se
tel 0380-127 00
Sidney Ahlin
Sidney AhlinAdwordstekniker
sidney.ahlin@webdivision.se
tel 0380-127 00

”Med Google Adwords så har vi möjlighet att göra marknadsföringen kostnadseffektiv och kontinuerligt se vad som fungerar bäst. Till skillnad från annonsering och reklam genom andra medier så har vi långt mer kontroll över hur, var och när annonser visar. Dessutom finns det möjlighet att mäta hur mycket köp eller skickade offerter som görs vilket tillåter oss att direkt se vad som är mest lönsamt för våra kunder. Det är ett flexibelt verktyg som ständigt utvecklas och det finns alltid något att förbättra.”

Jimmy Hörberg
Jimmy HörbergSEO Tekniker
jimmy.horberg@webdivision.se
tel 0380-127 00

”När vi fått ett mindre företag att synas som ett av de främsta alternativen på Google så är det riktigt roligt att arbeta med sökmotoroptimering och marknadsföring på internet. Konkurrensen är oerhört tuff men vi vet att vi lyckas och just därför kan vi erbjuda tjänsten Google Topp 10.″

Fredrik Hulth
Fredrik HulthUtvecklare
fredrik.hulth@webdivision.se
tel 0380-127 00

”Utmaningen som ligger i att arbeta med utveckling är att behovet av att hänga med i senaste vågen av imorgon måste kombineras med att samtidigt stå stadigt kvar i ett Internet av stenåldern. Jag ser ofta utmaningar, problem, lösningar, men tyvärr dyker inte alltid den perfekta lösningen upp på ett identifierat problem. Problematiken ligger sedan i att den optimala lösningen på de flesta identifierbara problem inte nödvändigtvis stavas teknik, utan ligger i den metod som vi människor genom årtusenden löst konflikter – kommunikation – att helt enkelt försöka förstå varandra”

Kontakta Oss Redan Idag

  • 0380-127 00

Kontakta Oss Redan Idag

  • 0380-127 00