Annonsera på Google

Annonsera på Google

Nå ut till de som söker efter era tjänster eller produkter

Annonskampanjer som ger resultat

Med Google annonsering når ni ut till de som aktivt söker och letar efter era produkter eller tjänster. Er annons syns i Googles sökresultat men det är först när någon klickar på er annons som ni blir debiterade. Tillsammans bestämmer vi när, var och hur era annonser ska visas och ni betalar sedan bara när någon klickar på er annons, besöker er webbplats eller ringer er.

Att annonsera på Google är lönsamt och effektivt för de flesta företag som vill få fler kunder och fler affärer via nätet, men det kan också vara kostsamt och svårt om ni inte har kontroll över hur annonseringen på Google fungerar.

Kostnadsfri Offert

Vill ni också få nya kunder genom Google? Fyll i formuläret redan idag så skickar vi en kostnadsfri offert!

Google Annonsering

Ni kan köpa annonser på Google som visas upp när någon söker. Dessa annonser ser ni längst upp över den ”vanliga” (organiska) träfflistan och längst ner under den vanliga träfflistan. Googleannonsering går kortfattat till så att ni lägger in ett antal ord som ni vill koppla er annons till och när någon googlar på något av dessa ord eller fraser så visas annonsen men länk till din hemsida. Ni betalar sedan en viss summa för varje klick som annonsen får och kostnaden per klick varierar beroende på vad de andra annonsörerna är villiga att betala för sina klick. Vill ni veta mer om Google Ads och hur det kan hjälpa er att få nya kunder så fyll gärna i en kostnadsfri offert redan idag.

Hur fungerar tjänsten?

Vi börjar alltid med en sökordsanalys för att hitta relevanta sökord för just er hemsida och verksamhet. Vi skapar sedan annonsgrupper utifrån strukturen på er sida och ser över landningssidorna för annonserna. Vi skapar upp annonser som får fram ert budskap och lockar besökaren till klick. Uppstartsprocessen tar mellan två till fyra veckor, då vi lägger mycket tid på att analysera de potentiella kundernas sökbeteenden för att få fram de mest lönsamma orden att annonsera på. Varje dag övervakar vi budgeten, vi sätter upp en konverteringsspårning och skickar ut en månadsrapport över hur era klickpengar fördelats. Vill ni veta mer om Google Ads och hur det kan hjälpa er att få nya kunder så fyll gärna i en kostnadsfri offert.

Vad gör vi?

Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text. Plats för relevant text.

Kontakta Oss Redan Idag

  • 0380-127 00

Kontakta Oss Redan Idag

  • 0380-127 00

Vanliga frågor

Alla ord är olika svåra och alla hemsidor behöver olika mycket arbetsinsats. Vi jobbar HELT resultatbaserat med sökordsoptimeringen och därför behöver vi veta vilka sökord och sökfraser ni vill synas på och vilken hemsida som ska optimeras innan vi kan lämna ett pris, fyll i vår sökordsanalys så återkommer vi.

Alla ord är olika svåra och alla hemsidor behöver olika mycket arbetsinsats. Vi jobbar HELT resultatbaserat med sökordsoptimeringen och därför behöver vi veta vilka sökord och sökfraser ni vill synas på och vilken hemsida som ska optimeras innan vi kan lämna ett pris, fyll i vår sökordsanalys så återkommer vi med ett kostnadsförslag.

Alla ord är olika svåra och alla hemsidor behöver olika mycket arbetsinsats. Vi jobbar HELT resultatbaserat med sökordsoptimeringen och därför behöver vi veta vilka sökord och sökfraser ni vill synas på och vilken hemsida som ska optimeras innan vi kan lämna ett pris, fyll i vår sökordsanalys så återkommer vi med ett kostnadsförslag.

Vi har inga startavgifter, administrationsavgifter eller andra dolda avgifter, vi tar betalat efter resultat. De tar normalt sett mellan 2-5 månader att få upp en sida topp 10 på Google och därför vill vi ha chans att jobba med de utvalda sökorden i minst 12 månader. Avtalet löper därför på 12 månader.

Ingen som arbetar med sökordsoptimering kan garantera en viss plats i träfflistan eller en viss synlighet på Google, att göra det vore bara oseriöst. Vi kan med hjälp av sökordsoptimeringen påverka er placering, vi är säkra på att vi kommer att lyckas men skulle vi mot förmodan ändå inte få in din hemsida topp 10 så kostar det ingenting.

Sökmotoroptimering och en bra hemsida går lite hand i hand och vi kan hjälpa er att ta fram en ny sökmotorvänlig hemsida. Vi har partnernätverk med stor kundskap om webbdesign som både kan bygga enklare och mer avancerade webbplatser med ett SEO-tänk i botten.