Kompletta optimeringspaket

Marknadsföring på internet

Skräddarsydd sökmotoroptimering för ert företag

Sökmotoroptimering anpassad för er verksamhet

Att få in en besökare till er hemsida är såklart bra men det ni helst av allt vill ha är köpsugna besökare som faktiskt letar efter era tjänster eller produkter. Det är dessa besökare som vi med hjälp av sökordsoptimering kan hjälpa er att få in till er hemsida!

Det är förstasidan på Google som räknas, syns ni inte där kommer ni inte få några affärer. Därför tycker vi bara ni ska betala för sökordsoptimeringen när ni syns där. Vi hjälper er att hamna högt upp på Google och ni betalar först när vi lyckats. Resultat först, faktura sen helt enkelt!

Kostnadsfri Offert

Vill ni också få nya kunder genom Google? Fyll i formuläret redan idag så skickar vi en kostnadsfri offert!

Relevansoptimering

En viktigt del i vårt arbete sökordsoptimeringsarbete är att analysera er hemsida i syfte att göra den mer relevant för Google och de sökbegrepp ni ska få synlighet på. Efter att vi gått igenom er webbplats tar vi fram utvecklingsförslag på hur ni själva kan arbeta med ert innehåll på sidan för att påverka er sökordsoptimering och möjligheterna att hamna högt upp på Google. Våra duktiga skribenter hjälper er att förbättra textinnehållet på er webbplats, vi hjälper er också med de tekniska anpassningarna för att se till att ni har rätt förutsättningar att lyckas. Detta ingår i optimeringen, vi är alltså med er hela vägen från sammanställning av ändringar på er webbplats till utförandet av dem.

Länkstrategi

Hur många och vilken typ av länkar som pekar från andra sidor på nätet in till er sida har stor betydelse för hur högt upp ni hamnar på Google. En bra länkstrategi kan vara den avgörande pusselbiten när man arbetar med sökordsoptimering och vill ranka över sina konkurrenter. I vårt arbete skräddarsyr vi en länk-strategi speciellt anpassad för er, där länkarna till huvudsak kommer från starka sidor som har relevans för er verksamhet och som vi själva äger och har full kontroll över. Våra skribenter skriver väl utformade artiklar om era tjänster eller produkter och tillsammans med dessa riktas relevanta och starka länkar till er hemsida som på så vis ger er webbplats ett högre förtroende hos Google.

Trafikanalys

För att mäta effekten av sökmotoroptimeringen mäter vi er trafik till hemsidan via verktyget Google Analytics, har ni inte redan det installerat hjälper vi er att lägga in det på er hemsida. Vi mäter också vilka placeringar ni har i träfflistan och hur ni syns på era sökord och sökfraser. Detta rapporteras löpande till er genom tydliga och lättförståeliga rapporter som mailas ut till er en gång i månaden. Givetvis har ni alltid tillgång till vårt SEO-team under kontorstid om ni har frågor eller funderingar. Inga startkostnader, administrationskostnader eller andra dolda avgifter. Vi mäter era positioner varje dag och debiterar enbart för de dagarna som ni hamnat på Googles förstasida.

Kontakta Oss Redan Idag

  • 0380-127 00

Kontakta Oss Redan Idag

  • 0380-127 00

Vanliga frågor

Alla ord är olika svåra och alla hemsidor behöver olika mycket arbetsinsats. Vi jobbar HELT resultatbaserat med sökordsoptimeringen och därför behöver vi veta vilka sökord och sökfraser ni vill synas på och vilken hemsida som ska optimeras innan vi kan lämna ett pris, fyll i vår sökordsanalys så återkommer vi.

Alla ord är olika svåra och alla hemsidor behöver olika mycket arbetsinsats. Vi jobbar HELT resultatbaserat med sökordsoptimeringen och därför behöver vi veta vilka sökord och sökfraser ni vill synas på och vilken hemsida som ska optimeras innan vi kan lämna ett pris, fyll i vår sökordsanalys så återkommer vi med ett kostnadsförslag.

Alla ord är olika svåra och alla hemsidor behöver olika mycket arbetsinsats. Vi jobbar HELT resultatbaserat med sökordsoptimeringen och därför behöver vi veta vilka sökord och sökfraser ni vill synas på och vilken hemsida som ska optimeras innan vi kan lämna ett pris, fyll i vår sökordsanalys så återkommer vi med ett kostnadsförslag.

Vi har inga startavgifter, administrationsavgifter eller andra dolda avgifter, vi tar betalat efter resultat. De tar normalt sett mellan 2-5 månader att få upp en sida topp 10 på Google och därför vill vi ha chans att jobba med de utvalda sökorden i minst 12 månader. Avtalet löper därför på 12 månader.

Ingen som arbetar med sökordsoptimering kan garantera en viss plats i träfflistan eller en viss synlighet på Google, att göra det vore bara oseriöst. Vi kan med hjälp av sökordsoptimeringen påverka er placering, vi är säkra på att vi kommer att lyckas men skulle vi mot förmodan ändå inte få in din hemsida topp 10 så kostar det ingenting.

Sökmotoroptimering och en bra hemsida går lite hand i hand och vi kan hjälpa er att ta fram en ny sökmotorvänlig hemsida. Vi har partnernätverk med stor kundskap om webbdesign som både kan bygga enklare och mer avancerade webbplatser med ett SEO-tänk i botten.